Baia Food Co

Este post está también disponible en: Spanish

Baia Food Co és una pime instal·lada a Madrid que ofereix la millor selecció de superaliments ecològics per a una experiència nutricional irresistible.

El seu objectiu no és altre que millorar la qualitat de vida de les persones que ens envolten. Per a això promouen un estil de vida saludable, basat en alimentació ecològica i exercici físic per tal de tornar a connectar a l’ésser humà amb la natura.

Els seus pilars són:

ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aposten per una alimentació natural, ecològica i responsable amb el medi ambient. Per una dieta rica en productes de la terra, que són la millor font d’ingredients essencials per a la teva salut. Combinats amb una dieta equilibrada, els seus productes rics en fitonutrients, són un fantàstic aliat per al teu benestar.

EXERCICI FÍSIC

Està científicament demostrat que la pràctica d’exercici allibera endorfines en el nostre cos, estimulant els centres de plaer i creant-nos sensacions de felicitat. A més, fer esport regularment activa el nostre metabolisme i sistema immunològic. Et sentiràs bé i mantindràs l’estrès a ratlla.

NATURALESA

Estar en contacte amb la natura i passar temps a l’aire lliure ens aporta la vitamina D que demana diàriament el nostre cos i que no podem obtenir a través de la dieta. Desconnecta el mòbil, reconéctate amb l’entorn natural i viatja tot el que puguis.

Fes clic aquí per veure el seu catàleg https://baiafood.com/pages/products

Prova’ls i activa la teva millor versió!

Avui vull parlar especialment del Baobab. És un baobab orgànic i es produeix a l’Àfrica oriental en petits cultius locals. No porta un altre ingredient.

El produeix l’arbre de el mateix nom i es tracta d’un fruita la polpa és una pols blanquinós, amb un lleuger sabor cítric i molt ric en:

 • Vitamina C: podent arribar als 300mg per cada 100g, sis vegades més que una taronja. És potser per això que ha demostrat tenir gran poder antioxidant i ajudar a l’absorció de ferro.
 • Grans quantitats de vitamina B1 i B6
 • Minerals: com el calci, ferro, zinc i potassi,
 • Fibra (soluble i insoluble).

Ajuda a digerir el midó i redueix la resposta glucèmica

 • En un estudi en el 2013, es va observar que el Baobab ajuda en la digestió el midó i a reduir la resposta glucèmica en humans. Potser sigui bona idea escampar-baobab teus plats rics en carbohidrat.

És antiinflamatori, analgèsic i ajuda a reduir la febre

 • El Baobab té propietats analgèsiques. Quan s’administra a algú que té febre, pot ajudar a reduir-la o eliminar-la. Pot bloquejar químicament els senyals de mal de el cos per reduir la inflamació que experimenta. Això també funciona per bloquejar certs enzims en el cos que causen que la febre augmenti. També s’ha demostrat eficaç per combatre la diarrea.

Millora la salut cardiovascular

 • S’estan estudiant els seus efectes per millorar la salut cardiovascular. En un estudi es va observar una millora significativa en animals, probablement, causa del seu poder antioxidant.

Les propietats del baobab ens aporten els següents beneficis:

 • Contribueix a el funcionament normal de el sistema immunitari.
 • Contribueix a la protecció de les cèl·lules enfront de el dany oxidatiu.
 • Contribueix a disminuir el cansament i la fatiga.

Per assegurar aquestes propietats hem de mirar la qualitat del producte:

 • La seva procedència: D’un país africà, principalment Senegal, Ghana o Madagascar.
 • El contingut de fibra: Ha de ser proper a l’50% i el color de la polpa blanquinosa.
 • Contingut de Vitamina C: Han de ser proper als 300mg per 100g.
 • Que tingui el segell ecològic: Per no consumir pesticides i garantir la salut de l’ecosistema on creix aquest arbre mil·lenari.

La forma més fàcil d’usar-lo és afegint una cullerada de postres a l’suc, iogurt, bowl o batut. També pots usar-lo en receptes més elaborades.

Per a més informació fes clic aquí


Deixa el comentari

author
Per David

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com