Publicidad

Hummus d’azukis

Este post está también disponible en: Els azukis m’encanten. Aquí teniu una recepta molt fàcil de fer, ràpida i molt nutritiva. També utilitzem el bimi.

Picada de soja texturitzada amb azukis.

Este post está también disponible en: Aquesta recepta la podem fer amb fesols o azukis. Jo vaig utilitzar aquests últims.

Patates farcides de verdures i bolets

Este post está también disponible en: Aprofitant que al mercat hi ha molts tipus de bolets, aquí us presento una recepta que en porta un varia

Olla barrejada vegetariana

Este post está también disponible en: En aquestes Festes podem fer una bona olla barrejada vegetariana.

Arròs tres delícies

Este post está también disponible en: Avui farem una recepta amb arròs. Ho podríem canviar per blat.

Estofat d’azukis amb carabassa

Este post está también disponible en: Quan arriba el fred, el que ve més de gust, és menjar coses calentes. Avui us presento aquest plat per menjar amb cullera.

Pebrots farcits de mill, azuki i verdures

Este post está también disponible en: Aquesta recepta et permetrà preparar un plat vegetarià senzill, molt saludable i saciant. Combinarem totes les propietats del mill i de l’azuki amb les de les verdures. Ideal per a la nostra alimentació diària.

Hamburguesa d’azukis i moniato

Este post está también disponible en: L’azuki és un llegum que prové de l’Himalaia. Com tot el llegum s’ha de cuinar molt bé per poder assimilar totes les propietats. És un aliment indispensable per fer una dieta sana. Són més fàcils de digerir que altres lleguminoses. Les seves principals propietats són que contenen grans quantitats […]

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com