Publicidad

Bròquil marinat al forn

Este post está también disponible en: De vegades la gent em pregunta que fer per un dia de festa o per celebracions. Aquest plat és una recepta saborosa per aquestes ocasions. També pot servir per a que els petits de casa mengin aquesta verdura que té tant mala fama. Com sabeu el bròquil és un […]

Paella d’Heura

Este post está también disponible en: Avui farem un menjar molt complert ja que tenim tot tipus d’ingredients. Amb l’Heura (feu clic aquí per veure’n les propietats) tenim la proteïna que juntament amb els cereals i les verdures conformen un plat equilibrat.

Crema de tronxo de bròquil

Este post está también disponible en: Sabeu que no m’agrada llençat el menjar i de tant en tant publico receptes d’aprofitament. Avui farem una crema aprofitant els tronxos del bròquil.

“Tortitas” de bròquil

Este post está también disponible en: Avui farem una recepta fàcil amb un super aliment, el bròquil (fes cli aquí per veure’n les propietats).

Pizza amb base de bròquil

Este post está también disponible en: Aquí teniu les propietats del bròquil (feu clic per veure-les). Avui menjarem una pizza utilitzant aquest ingredient.

Bròquil amb saltat de verdures i ou dur

Este post está también disponible en: Aquesta és una recepta molt nutritiva, rica en vitamines, minerals i fibra, i molt lleugera.

Cuscús de bròquil

Este post está también disponible en: Avui us presentem una recepta de verdura crua.

Mandonguilles de bròquil, pastanaga i formatge

Este post está también disponible en: Avui menjarem unes mandonguilles de bròquil, un superaliment. Si voleu veure les seves propietats feu clic aquí.

Blat sarraí amb verduretes

Este post está también disponible en: Fa uns dies vam parlar de les propietats del blat sarraí. Avui farem una recepta amb aquest pseudo cereal amb verduretes.

Hamburguesa de seitan

Este post está también disponible en: Avui aprendrem a fer unes hamburgueses de seitan. Estan riquíssimes!!!!!!

Pastís de bròquil amb la base de patata

Este post está también disponible en: Una manera diferent de menjar bròquil i patata

Braç de gitano de patata amb verdures

Este post está también disponible en: Una manera més divertida de presentar la verdura pot ser fer un braç de gitano de

Tallarines amb verdures

Este post está también disponible en: Pasta i verdures. Una combinació per llepar-nos els dits.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com