Publicidad

Paté de carxofa

Este post está también disponible en: Hem d’aprofitar el temps de les carxofes. Avui farem un untable utilitzant-les.

Quiche de les verdures de fer el caldo

Este post está también disponible en: Avui fem una recepta per aprofitar les verdures d’haver fet el caldo (fes clic aquí per veure’n la recepta). Desitjo que us agradi

Blat sarraí amb “Heura”

Este post está también disponible en: Fa uns diés vam parlar de la proteïna vegetal que ens aporta “l’Heura by Foods for Tomorrow” (Per a més informació feu clic aquí). Aquí us recordo les propietats del blat sarraí Com podeu veure un plat molt complert i sencill de fer.

Risotto de tirabecs i carxofa

Aquest plat el podem fer amb els tirabecs o amb les beines dels pèsols. Queda igual de bo i ho aprofitem.

Estofat de carxofa

Este post está también disponible en: Fa un temps vam parlar de les propietats de les carxofes (feu clic aquí per recordar-les). Avui en farem un estofat, a veure què us en sembla.

Fideuà de verdures

Un dels plats estrella de casa és la fideuà.

Estofat de pèsols amb carxofa

Este post está también disponible en: Aprofitem que encara trobem carxofes al mercat per fer aquesta recepta. Si voleu veure les propietats de les carxofes feu clic aquí.

Arròs amb soja texturitzada

Este post está también disponible en: En aquesta recepta (“Arròs amb soja texturitzada”) utilitzem dos aliments dels quals ja n’hem parlat, la cúrcuma i la soja texturitzada.

Fideuà amb carxofa

Este post está también disponible en: Ja s’està acabant la temporada de la carxofa. Per aprofitar les seves propietats, farem una fideuà amb carxofa.

Medallons de carxofa

Este post está también disponible en: Una altra recepta de carxofa. Hem d’aprofitar que encara està de temporada. Fa uns dies us vaig posar les propietats. Si les voleu recordar feu clic aquí.

Wok de verdures amb quinoa i arròs

Este post está también disponible en: Una recepta més utilitzant la quinoa. Avui frem un wok. Gràcies a aquest utensili posarem poc oli i tindrem el plat llest molt ràpid.

Carfoxa amb pinyons

Este post está también disponible en: Aquí teniu una recepta que em va passar el meu amic Tony González de Murcia. L’altre dia us vaig posar les propietats de l’ingredient principal, la carxofa.

Carxofes farcides de verduretes i formatge de cabra amb salsa de bolets.

Este post está también disponible en: Ara que és època de carxofes, aquí us deixo una recepta.

Hamburguesa d’azukis i moniato

Este post está también disponible en: L’azuki és un llegum que prové de l’Himalaia. Com tot el llegum s’ha de cuinar molt bé per poder assimilar totes les propietats. És un aliment indispensable per fer una dieta sana. Són més fàcils de digerir que altres lleguminoses. Les seves principals propietats són que contenen grans quantitats […]

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com