Publicidad

Amanida tèbia de fonoll i llenties

Este post está también disponible en: Amanida tèbia de fonoll i llenties. Un plat amb moltíssimes propietats i nutrients.

Tortas de conde

Este post está también disponible en: El meu amic Toni Gonzalez de Murcia m’ha passat aquesta recepta: “Tortas de conde”. Desitjo que us agradi.

Llet d’escaiola (alpiste)

Este post está también disponible en: Ara que ja coneixem totes les propietats de l’escaiola, aprendrem a fer la seva llet.

Gelat d’avellana

Este post está también disponible en: A les meves nenes els hi agraden molt els gelats. Fent-los a casa veiem que també són un bon aliment i ben divertit.

Infusió de gingebre

Este post está también disponible en: Després de parlar del gingebre, us paso la recepta de l’infusió de gingebre.

Ketchup

Este post está también disponible en: A les meves filles els hi agrada molt el ketchup. En quan van tastar el cassolà, ja no en volen cap més.

Tarta tatin de tomàquets cherry

Este post está también disponible en: Aquesta recepta me l’ha fet arribar la Carolina Fajardo. Com va dir la meva filla, “Una recepta digne per fer quan vinguin convidats. És boníssima!!!!!”

Xuxes naturals

Este post está también disponible en: Avui farem una recepta pels més golosos de la casa.

Beguda de civada

Este post está también disponible en: La civada és una dels cereals més complerts pels seus nutrients. Conté minerals, hidrats de carboni, oligoelements, proteïnes, fòsfor i ferro. A part de tot això millora el trànsit intestinal pel seu contingut en fibra, regula el sucre i aporta sensació de sacietat.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com