Publicidad

Sushi vegetarià

Este post está también disponible en: Sempre m’ha agradat el menjar oriental. Avui Sushi vegetarià. Destijo que el proveu.

Hamburguesa d’escalivada i fesols:

Este post está también disponible en: Els vegetarians tenim la sort de poder fer hamburgueses amb molta creativitat. A veure que us sembla aquesta.

Hamburguesa de quinoa

Este post está también disponible en: En aquesta recepta utilitzarem la quinoa. Quedaran unes hamburgueses molt nutritives i molt bones.

Arròs amb soja texturitzada

Este post está también disponible en: En aquesta recepta (“Arròs amb soja texturitzada”) utilitzem dos aliments dels quals ja n’hem parlat, la cúrcuma i la soja texturitzada.

Rotllets de verdures amb pasta filo

Este post está también disponible en: Avui farem una recepta amb estil oriental. Rotllets de verdures amb pasta filo.

Seitan amb samfaina

Este post está también disponible en: Una recepta fàcil. Seitan amb samfaina.

Pebrots farcits de verdures

Este post está también disponible en: Una altra manera de menjar verdures al forn. Pebrots farcits de verdures.

Amanida de cigrons amb tofu

Este post está también disponible en: Aquí teniu un plat molt fresc, nutritiu, energètic i molt saludable. Amanida de cigrons amb tofu.

Pebrots farcits de truita

Este post está también disponible en: Avui menjarem truita de patata amb pebrot verd amb una presentació especial. Tant ho pots servir com una tapa que com a plat principal. També pots canviar els ingredients de la truita pels que més t’agradin.

Blat sarraí amb verduretes

Este post está también disponible en: Fa uns dies vam parlar de les propietats del blat sarraí. Avui farem una recepta amb aquest pseudo cereal amb verduretes.

Fideus d’arròs amb verdures saltejades

Este post está también disponible en: Una recepta molt ràpida de fer. Només necessites el temps de fer el sofregit.

Risotto de blat sarraí amb verdures

Este post está también disponible en: El risotto és un plat típic de la cuina italiana basat en l’arròs. Avui farem una varian ja que utilitzarem el blat sarraí. Si voleu recordar les propietats feu clic aquí.

Wok de verdures amb quinoa i arròs

Este post está también disponible en: Una recepta més utilitzant la quinoa. Avui frem un wok. Gràcies a aquest utensili posarem poc oli i tindrem el plat llest molt ràpid.

Patates a lo pobre

Este post está también disponible en: Una recepta senzilla, econòmica i perfecta per menjar sola o com acompanyament. Patates a lo pobre.

Hamburguesa de proteïna de soja texturitzada amb verdures

Este post está también disponible en: He provat aquest nou producte la “Proteïna de soja texturitzada”. És molt cómode alhora de fer-la servir. No porta quasi feina.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com