Pak choi i les seves propietats

El Pak choi és una verdura xinesa. Ja la podem trobar en supermercats i botigues d’alimentació. Fins fa poc només ho podiem fer en botigues especialitzades en productes asiàtics. És un tipus de col. La podem preparar al vapor, amb sopes i saltejada.

El Pak choi és molt nutritiu. Ens ajuda a cremar greixos i és ideal per als que practiquen esports per les seves propietats (ens ajuden a recuperar-nos de les lesions i del desgast esportiu perquè enforteix les parets de les cel·lules i redueix les inflamacions).

Ens millora la digestió gràcies a la fibra que conté, ens aporta antioxidants i fitonutrients que destrueixen els radicals lliures i protegeixen les cél·lules.

Ens aporten vitamina K i calci (ajuden a mantenir sans i forts els nostres ossos). 70 g de pak choi ens aporta la mateixa quantitat de calci que un got de llet (125 ml).

Ens aporta molt poques calories (13 per a cada 100 g) i molts nutrients.

A part de tot el que hem anomenat abans també ens aporta: vitaminaA, B6, B2, C (100 g de pak choi aporten el 75% de les necessitats diàries de vitamina C.), ferro, magnesi, fósfor, potasi i zinc, entre d’altres.

És molt diurétic (ens ajuda a eliminar el líquids i residus del nostre organisme)

Gràcies a l’Omega 3 ens ajuda reduir els nivells de colesterol.


author
Per David
Entrades recents

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com