Publicidad

Hamburguesa d’escalivada i fesols:

Este post está también disponible en: Els vegetarians tenim la sort de poder fer hamburgueses amb molta creativitat. A veure que us sembla aquesta.

Hamburguesa de quinoa

Este post está también disponible en: Aquesta hamburguesa té un tacte en boca molt suau.

Hamburguesa de pèsols

Este post está también disponible en: Amb aquesta hamburguesa de pèsols us llepareu els dits i és molt ràpida de fer.

Hamburguesa de fesols negres

Este post está también disponible en: Una hamburguesa elaborada amb llegum.

Hamburguesa de tofu i bolets

Este post está también disponible en: El tofu és un derivat de la soja (fes clic per llegir-ne més). Avui farem unes hamburgueses de tofu amb bolets molt ràpides de fer. Un plat amb proteïnes i lliure de greixos.

Hamburguesa de cigrons i carabassó

Este post está también disponible en: Avui hamburguesa de cigrons i carbassó, està boníssima.

Hamburguesa de quinoa

Este post está también disponible en: En aquesta recepta utilitzarem la quinoa. Quedaran unes hamburgueses molt nutritives i molt bones.

Hamburguesa de seitan

Este post está también disponible en: Avui aprendrem a fer unes hamburgueses de seitan. Estan riquíssimes!!!!!!

Hamburguesa de proteïna de soja texturitzada amb verdures

Este post está también disponible en: He provat aquest nou producte la “Proteïna de soja texturitzada”. És molt cómode alhora de fer-la servir. No porta quasi feina.

Hamburguesa de carabassó

Este post está también disponible en: El component principal del carabassó és l’aigua, segueixen els hidrats de carboni, quantitats petites de greix i proteïnes. És una recepta amb poca aportació calòrica.

Hamburguesa d’azukis i moniato

Este post está también disponible en: L’azuki és un llegum que prové de l’Himalaia. Com tot el llegum s’ha de cuinar molt bé per poder assimilar totes les propietats. És un aliment indispensable per fer una dieta sana. Són més fàcils de digerir que altres lleguminoses. Les seves principals propietats són que contenen grans quantitats […]

Hamburguesa vegetariana de mill

Este post está también disponible en: Què és el mill? És un cereal amb molts beneficis pel nostre cos. A més de donar-nos l’energia que necessitem és molt ric en ferro. També el poden consumir els diabètics i les persones celíaques ja que no conté gluten. Té baix contingut en greix i colesterol. Alt contingut […]

Hamburgueses de llenties i arròs

Este post está también disponible en: Aquí teniu una recepta per fer unes delicioses hamburgueses de llenties i arròs. Aporten ferro i proteïnes.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com