Publicidad

Boniato amb ous i germinats

Este post está también disponible en: Avui fem un plat ràpid, bo i senzill. És un segon plat alhora de dinar o un sopar perfecte. Afegim uns germinats de Germinats Tugas (fes clic aquí per a més informació)

Rodó de seitan amb puré de moniato

Este post está también disponible en: Avui fem una versió d’un plat típic però utilitzarem seitan (fes clic aquí per veure’n les propietats).

Paté de moniato

Este post está también disponible en: Hem d’aprofitar els productes de temporada, per això avui farem un paté de moniato.  

Verdures, moniato, fesols i quinoa

Este post está también disponible en: Hi ha dies que necessites fer el dinar ràpid i que t’aporti energia. Avui farem un plat amb aquestes característiques. Verdures, moniato, fesols i quinoa.

Moniato farcit de bolets i verdures

Este post está también disponible en: Aquests dies que comença a fer fred ve de gust menjar moniato. Avui el farcirem de bolets i verdures.

Panellets vegans (sense ou ni sucre)

Este post está también disponible en: La Dolors ha passat aquesta recepta de l’Elena Vidal coach en nutrició. Aquesta setmana, com és típic, farem els panellets. Us proposem una recepta vegana (sense ou ni sucre).

Pinxo de truita de moniato amb salsa de formatge

Este post está también disponible en: Una manera diferent de presentar una truita.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com