Publicidad

Hamburguesa de quinoa

Este post está también disponible en: Aquesta hamburguesa té un tacte en boca molt suau.

Pizza amb base de bròquil

Este post está también disponible en: Aquí teniu les propietats del bròquil (feu clic per veure-les). Avui menjarem una pizza utilitzant aquest ingredient.

Ratatouille

Este post está también disponible en: La meva filla petita volia saber com es feia la recepta de la película Ratatouille.

Coca de tomàquet, ceba i olives

Este post está también disponible en: Una coca molt ràpida de fer. Ens poden ajudar els petits de casa.

Plat combinat de verdures, patata i veganesa

Este post está también disponible en: En aquesta recepta combinem verdura crua i cuita al vapor i al forn. Així tenim diferents textures. Com podrem obsevar hi ha també una combincació de colors per tenir una gran varietat de propietats.

Hamburguesa de quinoa

Este post está también disponible en: En aquesta recepta utilitzarem la quinoa. Quedaran unes hamburgueses molt nutritives i molt bones.

Tarta tatin de tomàquets cherry

Este post está también disponible en: Aquesta recepta me l’ha fet arribar la Carolina Fajardo. Com va dir la meva filla, “Una recepta digne per fer quan vinguin convidats. És boníssima!!!!!”

“Morcilla de verano”

Este post está también disponible en: Avui hem fet una altra recepta típica de Murcia. Gràcies Tony González per fer-nos-la arribar.

Hamburguesa de carabassó

Este post está también disponible en: El component principal del carabassó és l’aigua, segueixen els hidrats de carboni, quantitats petites de greix i proteïnes. És una recepta amb poca aportació calòrica.

Receptes Vegetarianes. Tarragona receptes@receptesvegetarianes.com