Este post está también disponible en: Spanish

Hola!!

Sóc en Juncà Cerrillo, alies @dietopunk, tinc 42 anys i visc a La Cellera de Ter.

Sóc Dietista-Nutricionista, una professió que m’apassiona i que intento exercir amb el màxim rigor científic.

Vaig estudiar el grau de Nutrició Humana i Dietètica degut a que un dia vaig decidir deixar de menjar aliments d’origen animal, és a dir, em vaig fer vegetarià. A més, com que fa molts anys que corro i participo en curses de muntanya,  estava preocupat per si aquesta nova forma d’alimentar-me podria passar-me factura, ja fos per baix rendiment o pel risc de lesions que tindria si no menjava carn.

Com la majoria de gent, jo també creia que essent vegetarià em faltaria proteïna, però res més lluny de la realitat. Resulta que a la primera setmana de no menjar ni carn ni peix, vaig començar a trobar-me molt més fort corrent per la muntanya.

Amb tot això, em vaig  apuntar a fer un curs de post grau sobre dietètica i nutrició i seguidament, com que ho vaig trobar apassionant, vaig matricular-me al grau de Nutrició Humana i Dietètica a la Universitat de Vic.

I ara, aquí estic, compartint idees i experiències amb la bona gent de Receptes Vegetarianes, des d’on volem oferir-vos la possibilitat de fer dieta mitjançant la meva consulta on-line, ja sigui per a pèrdua de pes, per a tractament de patologies, per a esportistes, per a nens, per a poder iniciar-se en el món de la dieta vegetariana o vegana, etc…

Em podeu trobar a Facebook i a Instagram